Ser a prop del periodisme

Des del diari organitzem activitats i plantegem iniciatives per aproximar els subscriptors que formen part del Club Prèmium al cor de la redacció.

navigate_next
navigate_before

Debat davant de càmera

4 subscriptors Prèmium i 3 periodistes es posen cara en aquest debat íntim, en un ambient distès, per conversar sobre el diari i sobre temes que ens importen.

Trobades amb la redacció

Grans converses amb els periodistes de la casa Francesc Millan, Núria Orriols, Cristina Mas, Jordi Nopca, Laia Vicens, Elena Freixa i Sònia Sánchez per debatre sobre temes d’actualitat i conèixer de primera mà com es cuinen els reportatges.

En aquesta trobada, presencial i online, debatem sobre l’emergència climàtica amb les dues periodistes especialitzades en el tema Sònia Sànchez i Elena Freixa.

headphones ÀUDIO
00:00
play_arrow pause

I en aquesta, la periodista i enviada especial a Ucraïna Cristina Mas ens explicava la seva experiència poc abans que esclatés la guerra de Rússia contra Ucraïna.

Descompte per a formacions

Gaudint dels tallers d’escriptura amb Ada Castells, escriptora amb una llarga experiència en la docència creativa, on ensenya les eines necessàries per millorar la capacitat comunicativa a través de la paraula. Els subscriptors Prèmium disposaven d’un des

La Festa de l’ARA

Una ocasió fantàstica perquè subscriptors, periodistes i col·laboradors del diari es coneguin en persona, envoltats de música en directe, i on els Prèmium tenien l’accés totalment gratuït per a ells i un acompanyant.

Presentacions de llibres

Aquí estem a la presentació exclusiva del nou llibre ‘Ràbia’, de l’escriptor Sebastià Alzamora. També vam fer-ne una amb la Mònica Planas i el seu últim llibre, 'El petó del capità Kirk'.

Visita a la redacció

El director adjunt del diari Ignasi Aragay en una visita guiada explicant com és el dia a dia a la redacció, tot i que sigui difícil amb el pols de l’actualitat, i responent les preguntes dels subscriptors Prèmium, que no són poques. :)

Visita a la rotativa

Anem d’excursió nocturna on es fa possible que el diari de paper surti al carrer cada dia a primera hora: la rotativa. Allà ens expliquen tot el procés per aconseguir-ho.

Fes-te’n membre

Rep el lot de benvinguda amb la teva targeta Prèmium (i altres sorpreses) i comença a gaudir d’avantatges exclusius addicionals a la teva subscripció.

Club Prèmium

199
/any

Avantatges

  • doneInvitació a actes i trobades1
  • doneVisites guiades a la redacció
  • doneVisites guiades a la rotativa
  • doneRegal d'una subscripció digital anual per a qui tu vulguis
  • doneEntrada gratuïta a la festa anual del diari
  • doneSeient preferent als actes2
  • doneGrup tancat de debat
  • doneEnviament gratuït en les promocions
  • doneInsígnia identificativa al teu perfil

Aquest pagament és complementari a la teva subscripció actual.

(1) Amb aforament limitat. (2) No inclou tots els actes, com per exemple el concert de La Nit de l’ARA.

Fes-te’n membre

Si no estàs a punt per ser Prèmium, però vols fer una aportació extra única al periodisme, ho pots fer des de 3 €

Aporta al periodisme
Vull ser membre